[RASMI]-Desolasi Full Movie (2016)

Desolasi Full Movie (2016)
Desolasi Full Movie (2016)

Tonton Filem Desolasi (2016) Full Movie

Filem Desolasi sentuhan pengarah muda, Syafiq Yusof akan ditayangkan di pawagam mulai 8 Disember 2016. Membariskan pelakon-pelakon hebat seperti Syamsul Yusof, Bella Dally, Pekin Ibrahim dan Dato Jalaluddin Hassan. Filem itu dikatakan menggunakan 60 peratus efek kesan khas (CGI). Menceritakan tentang hala tuju kehidupan seseorang di dunia.

Desolasi Full Movie (2016)

SINOPSIS DESOLASI 

Mengisahkan mengenai Aiman seorang pelukis remaja yang mencari jawapan dalam persoalan kehidupan selepas melalui pelbagai ujian dan dugaan dalam kehidupan sehariannya sehingga membuatkan dirinya hilang arah. Masalah demi masalah yang dihadapinya telah membuatkannya bertengkar dengan ayahnya. Satu hari, Aiman berdoa agar semua masalahnya hilang dan keesokan harinya, selepas bangun dari tidur, dia mendapati semua manusia sudah lenyap. Ia sekali gus memberi peluang kepada Aiman untuk melakukan pelbagai perkara yang ingin dilakukannya tanpa perlu berfikir panjang. Dalam pada itu, Aiman juga mencari jawapan kepada kehidupan dan persoalan terhadap apa yang dicarinya selama ini.

Trailer Filem Desolasi (2016)

 Watch Desolasi 2016 full movie, Tonton Online Filem Desolasi (2016) Full Movie HDRip 1080p | Download Free Full VideoDesolasi Full Movie (2016) Rating: 4.5 Diposkan Oleh: admin layanstreaming
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Catat Ulasan